fbpx
Oldal kiválasztása
újSTARTpiac
gyakran ismételt kérdések
Mi a különbség a vásárlás és az pénz adományozás között?

Ezen a felületen kétféleképpen támogathat minket. A honlapon több helyen megjelenő Donation gombon keresztül klasszikus értelemben támogathatja az Új Start Alapítvány programjait, kérésre igazolást állítunk ki. A vásárlás viszont az alapítvány vállalkozói tevékenységének keretében megvalósuló „adományozás”, erről számlát állítunk ki. Mindkét esetben a magyar jogrendnek megfelelő eljárást biztosítunk. Az adomány hasznosulásáról az Új Start Alapítvány nyilvánosan elérhető éves közhasznúsági jelentéseiben számolunk be.

Van garancia a termékekre?

A termékeink adományozásból származnak, így többnyire használt tárgyak. Igyekszünk minden esetleg a fellelt hibát, eltérést a termékleírásban feltüntetni. Kérjük, ezeket mindig olvassa át alaposan! Szívesen adunk felvilágosítást telefonon, vagy email-ben is. Amennyiben ettől eltérő hiba merül fel, vagy csak egyszerűen meggondolja magát, természetesen a 14 napos pénz visszafizetési garanciát minden termékünkre biztosítunk.

Van fizikai üzletetek is?

Nincs, de az Új Start Alapítvány irodájában előre egyeztetett időpontban van lehetőség a termékek megtekintésére. Budapest, VIII. ker. Déri Miksa utca 3., időpont egyeztetés +360609060858-as telefonszámon, vagy az info@ujstartpiac.hu email címen.

HOGYAN TUDOK RENDELNI?

Asztali számítógépről, okostelefonról, táblagépről is rendelhet webáruházunkból. Oldalunk egyszerű és gyors: rendelését könnyen, pár perc alatt leadhatja. Telefon hívásra nem tudunk megrendelést fogadni.

HOGYAN TUDOK FIZETNI?
  • Bankkártyás fizetés: (Bankkártyás fizetés és PayPal gomb alatt) itt nem csak PayPal ügyfelek fizethetnek, ki lehet választani a kártyás fizetés opciót is bármilyen bankkártyával.
  • PayPal-on keresztül: számlatulajdonosoknak a a Bankkártyás fizetés és PayPal gomb alatt a PayPal opcióval.
  • Banki átutalás: fizetés közvetlenül a bankszámlánkra történik. A megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a rendelésszámot. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.
  • Utánvétes fizetés: szállítást végző szolgáltatónál készpénzben vagy bankkártyával

Kérjük, hogy személyes átvételnél is a felületen található fenti opciók közül válasszon!

MILYEN BANKKÁRTYÁVAL TUDOK ONLINE FIZETNI?

Bármelyik Online kártyás fizetésre alkalmas bankkártyával, vagy hitelkártyával Visa, MasterCard, American Express, Discover

MI GARANTÁLJA, HOGY BIZTONSÁGOS AZ PAYPAL ONLINE FIZETÉSI RENDSZERE?

A PayPal szolgáltatásaira vonatkozó jogi megállapodások megtalálhatók itt

Bárki adományozhat? hogyan lehet adományozni?

Igen. Az adományozói oldalunk itt. Az adományozóknak egy kérdőívet kell kitölteni itt, vagy lépjen kapcsolatba velünk info@ujstartpiac.hu email címen, vagy a +360309060858-as telefonszámon

Kérhetem-e, hogy az adományomat csak arra költsétek, amire én szeretném?

Számunkra ez a legnagyobb megtiszteltetés, természetesen igen! Az Új Start Alapítvány programjaira fordítjuk az adományt, de meghatározható az is a vásárlásnál, vagy az adományozásnál (Donation gomb), hogy melyik programunkat szeretné támogatni.

Áfamentes a vásárlás?

Alapítványunk közhasznú szervezetként „cél szerinti vállalkozási tevékenység” keretében 8M Ft-ig alanyi adómentes adózó, így a termékeink nem tartalmazzák az Áfa-t

Milyen számlát adtok?

Vásárlás után automatikusan kiállítjuk a számlát, amit elektronikus úton a számla kiegyenlítése után küldünk a vásárlónak a megadott email címre.

HOGYAN KÉRHETEK SZÁMLÁT?

Online vásárláskor a Számázz.hu-val kötött szerződésünknek megfelelően az automatikus számlát postázunk a megadott email címre.

ÁFA-S SZÁMLÁT KÉRHETEK?

A termékeink nem tartalmaznak Áfa-t, de tudjuk, hogy sok szervezet a kiadások fedezését igazolandó Áfa-s számlát kérhet, így természetesen ezt is kiállítjuk. Ebben az esetben a megrendelő adatainál be kell jelölni a “céges számlázás” mezőt, és megadni a számlaigénylő szerinti adatokat.

KIHEZ FORDULHATOK, HA A RENDELÉS UTÁN MÉGSEM KAPNÁM MEG A VISSZAIGAZOLÓ E-MAILEKET?

Ha ilyen kivételes helyzet állna elő az info@ujstartalapitvany.hu címen, vagy a telefonszámunkon +36309060858 köszönettel fogadjuk a jelzést.

MILYEN GARANCIÁT KAPOK A TERMÉKHEZ?

A termékeink mindegyike, használt. Igyekszünk minden esetleg felmerülő hibát és eltérést a termékleírásban feltüntetni, kérjük, hogy ezeket mindig olvassa át alaposan! De minden esetben szívesen adunk felvilágosítást telefonon, vagy email-ben. Amennyiben ettől eltérő hiba merül fel, vagy csak egyszerűen meggondolja magad, természetesen van 30 napos, pénz visszafizetési garanciánk, amit minden termékünkre biztosítunk.

Hogyan tudok vásárolni az oldalon

A vásárlók oldalára vagy a termék menüpontra kell kattintani és ugyanúgy lehet vásárolni, mint bármelyik online boltban. 

Vásárlás nélkül is segítheti a programunkat
Lépj velünk kapcsolatba!

címünk

Új Start Alapítvány 1084 Budapest, Déri Miksa utca 3.

elérhetőségeink

+36 30 906 0858
info@ujstartpiac.hu

személyes átvétel

telefonon előre egyeztetett időpontra
H-P: 9:00 – 15:00