fbpx
Oldal kiválasztása

Sőrés Lia: A boldogság színei

7 000 Ft

30cmx42cm, papír, tempera, fakeret, előlap polisztirén műanyag,

a 12 darabból álló sorozat egyenként vásárolható meg a sorszámozott kép kiválasztásakor megjelenik a termékkép

Sőrés Lia Down-szindrómával élő alkotó. Kiállított már az ELTE-n, a Nem Adom Fel Kávéházban.

A vételárból egy ösztöndíjasunk kéthavi “művészellátós” kiadásait fedezhetjük

 

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Adományozói sztori: Lia és édesanyja, Zsuzsa rendszeres segítők a nyári tehetség táborainkban. 2020-ban egy rögtönzött kiállítást rendeztünk a képeiből. A kiállítás végén valamennyi táborlakót megajándékozott egy-egy névre szóló alkotásával. A kiállítás megnyitón elhangzott kedvenc mondata is “"Festek amikor boldog vagyok, és boldog vagyok, amikor festek"

Az alkotóról itt még infó

További információk

Méretek N/A
Sőrés Lívia képei

A boldogság színei No1, A boldogság színei No10, A boldogság színei No11, A boldogság színei No12, A boldogság színei No2, A boldogság színei No3, A boldogság színei No4, A boldogság színei No5, A boldogság színei No6, A boldogság színei No7, A boldogság színei No8, A boldogság színei No9

Miért pont minket válassz?

Nem csak vásárolsz

A termékeink megvásárlásával segítesz szűkösségben élő fiataloknak. Itt 10e Ft egy havi ösztöndíjat ér, vagy egy tehetségfejlesztő kurzus felét.

Az adománybolt csodája

Az összes árut azért kaptuk, hogy eladjuk, így vásárlásoddal a segítés csodáját megosztod azzal, aki felajánlotta. Nélkületek mi sem tudunk segíteni! Csatlakozz adományozóként, vagy vásárlóként!

Fennmaradásunkért

Mi az Új Start Alapítványban hiszünk az összefogás erejében. Az adományboltunk egy új esély a programjaink fennmaradására, rászorult emberek támogatására. Mostanában nem egyszerű civilnek lenni, ezért vállalkozunk.

Mert jót tenni jó

Vásárolj kávézás közben kényelmesen. Miközben valaki egy kis faluban a buszra vár, elindulhat edzésre, zeneórára, angolra, vagy amire csak szüksége van, mert te segítettél.

Ők már minket választottak

Dr. Márkus Kata ma délelőtt eljött az irodánkba elvitte az első támogatói pólónkat, ezzel támogatta a nyári tehetség táborunk megvalósítását) – szerintem nagyon jól áll neki, mi meg örülünk és köszönet!

Dr Márkus Kata

„A küldetés végrehajtva, most már FELvehetem!” Köszönjük a támogatást Horváth Ferencnek, akinek a figyelmére mindig számíthatunk, ő az egyik leglelkesebb drukkerünk!

Dr Horváth Ferenc

Ősidők óta harcostárs és barát, akit bármerre is sodor az élet, bármennyi feladat után robog is éppen, mindig képes másra figyelni. Sajátos humora erőt ad a nehéz időkben. Köszönjük!

Radics József