fbpx
Oldal kiválasztása

Prada – 44-es férfi öltöny

30 000 Ft

XS (UK/US 34) méretű, sötétszürke, halvány csíkos, 84% gyapjú/16% moher anyagból, karcsúsított, egysoros, kétgombos, kétoldalt felvágott zakó, ferdezsebes, modern szabású hátul gombolható zsebes nadrággal, pillekönnyű, nem gyűrődő, teljesen újszerű állapotban – gyártási száma UAF420_D39_F0008_S_152 – eredeti ár: 2.200€

A vételárból egy kisteherautónyi borsodi adomány szállítását fedezhetjük

Elfogyott

Cikkszám: 227363 Kategóriák: ,

Adományozói sztori: az öltöny eredeti tulajdonosa elfogadta, hogy a tőle érkező adományok nem alkalmasak egyszerű adományozásra, mert értékük miatt vita keletkezhet a kiosztáskor, hiszen nem mindegy, hogy valaki egy használt öltönyt kap, vagy eredeti Prada használt öltönyt kap – emiatt az eladás mellett döntöttünk

Miért pont minket válassz?

Nem csak vásárolsz

A termékeink megvásárlásával segítesz szűkösségben élő fiataloknak. Itt 10e Ft egy havi ösztöndíjat ér, vagy egy tehetségfejlesztő kurzus felét.

Az adománybolt csodája

Az összes árut azért kaptuk, hogy eladjuk, így vásárlásoddal a segítés csodáját megosztod azzal, aki felajánlotta. Nélkületek mi sem tudunk segíteni! Csatlakozz adományozóként, vagy vásárlóként!

Fennmaradásunkért

Mi az Új Start Alapítványban hiszünk az összefogás erejében. Az adományboltunk egy új esély a programjaink fennmaradására, rászorult emberek támogatására. Mostanában nem egyszerű civilnek lenni, ezért vállalkozunk.

Mert jót tenni jó

Vásárolj kávézás közben kényelmesen. Miközben valaki egy kis faluban a buszra vár, elindulhat edzésre, zeneórára, angolra, vagy amire csak szüksége van, mert te segítettél.

Ők már minket választottak

Dr. Márkus Kata ma délelőtt eljött az irodánkba elvitte az első támogatói pólónkat, ezzel támogatta a nyári tehetség táborunk megvalósítását) – szerintem nagyon jól áll neki, mi meg örülünk és köszönet!

Dr Márkus Kata

„A küldetés végrehajtva, most már FELvehetem!” Köszönjük a támogatást Horváth Ferencnek, akinek a figyelmére mindig számíthatunk, ő az egyik leglelkesebb drukkerünk!

Dr Horváth Ferenc

Ősidők óta harcostárs és barát, akit bármerre is sodor az élet, bármennyi feladat után robog is éppen, mindig képes másra figyelni. Sajátos humora erőt ad a nehéz időkben. Köszönjük!

Radics József