fbpx
Oldal kiválasztása

Osztojkán Béla: Békeváros

2 650 Ft

prózai írások, kiadó PHRALIPE Művészeti Alapítvány 2004. A 2008-ban elhunyt Bezeredj díjas írónak ebben a kötetében a híres elbeszélései mellett pl. Nincs itthon az Isten c. novella, olvasható a több nyelvre lefordított Átyin Jóskának nincs, aki megfizesse c. regénye is.

A vételárból egy ösztöndíjasunk havi „művészellátós” kiadásait fedezhetjük

Készleten

Cikkszám: 227292 Kategória:

Adományozói sztori: A kötet terjesztését támogató Polgár Alapítvány kapott a megjelent könyvből. A megmaradt példányok átkerültek hozzánk. Szeretnénk, ha minél több emberhez eljutna ez a kiváló könyv.

A szerzőről bővebben itt

Miért pont minket válassz?

Nem csak vásárolsz

A termékeink megvásárlásával segítesz szűkösségben élő fiataloknak. Itt 10e Ft egy havi ösztöndíjat ér, vagy egy tehetségfejlesztő kurzus felét.

Az adománybolt csodája

Az összes árut azért kaptuk, hogy eladjuk, így vásárlásoddal a segítés csodáját megosztod azzal, aki felajánlotta. Nélkületek mi sem tudunk segíteni! Csatlakozz adományozóként, vagy vásárlóként!

Fennmaradásunkért

Mi az Új Start Alapítványban hiszünk az összefogás erejében. Az adományboltunk egy új esély a programjaink fennmaradására, rászorult emberek támogatására. Mostanában nem egyszerű civilnek lenni, ezért vállalkozunk.

Mert jót tenni jó

Vásárolj kávézás közben kényelmesen. Miközben valaki egy kis faluban a buszra vár, elindulhat edzésre, zeneórára, angolra, vagy amire csak szüksége van, mert te segítettél.

Ők már minket választottak

Dr. Márkus Kata ma délelőtt eljött az irodánkba elvitte az első támogatói pólónkat, ezzel támogatta a nyári tehetség táborunk megvalósítását) – szerintem nagyon jól áll neki, mi meg örülünk és köszönet!

Dr Márkus Kata

„A küldetés végrehajtva, most már FELvehetem!” Köszönjük a támogatást Horváth Ferencnek, akinek a figyelmére mindig számíthatunk, ő az egyik leglelkesebb drukkerünk!

Dr Horváth Ferenc

Ősidők óta harcostárs és barát, akit bármerre is sodor az élet, bármennyi feladat után robog is éppen, mindig képes másra figyelni. Sajátos humora erőt ad a nehéz időkben. Köszönjük!

Radics József