fbpx
Oldal kiválasztása

Korniss Péter – Závada Pál: Egy sor cigány

4 000 Ft

24 mai magyar portréinterjú. Corvina Kiadó 2011, Summa Artium Alapítvány gondozásában, 156 oldal

A vételárból egy ösztöndíjasunk nyelvvizsga előkészítő könyveit fedezhetjük

Készleten

Cikkszám: 227296 Kategória:

Adományozói sztori: Örömmel adományozunk az Új Start Alapítványnak, mert nagyra tartjuk energiájukat és módszereiket. Az Egy sor cigány című könyvet mi találtuk ki, mi kértük fel Korniss Péter és Závada Pál szerzőket, mi viseltük a szakmai partner Corvina Kiadó költségeit.

Török András, a Summa Artium Alapítvány elnöke

Miért pont minket válassz?

Nem csak vásárolsz

A termékeink megvásárlásával segítesz szűkösségben élő fiataloknak. Itt 10e Ft egy havi ösztöndíjat ér, vagy egy tehetségfejlesztő kurzus felét.

Az adománybolt csodája

Az összes árut azért kaptuk, hogy eladjuk, így vásárlásoddal a segítés csodáját megosztod azzal, aki felajánlotta. Nélkületek mi sem tudunk segíteni! Csatlakozz adományozóként, vagy vásárlóként!

Fennmaradásunkért

Mi az Új Start Alapítványban hiszünk az összefogás erejében. Az adományboltunk egy új esély a programjaink fennmaradására, rászorult emberek támogatására. Mostanában nem egyszerű civilnek lenni, ezért vállalkozunk.

Mert jót tenni jó

Vásárolj kávézás közben kényelmesen. Miközben valaki egy kis faluban a buszra vár, elindulhat edzésre, zeneórára, angolra, vagy amire csak szüksége van, mert te segítettél.

Ők már minket választottak

Dr. Márkus Kata ma délelőtt eljött az irodánkba elvitte az első támogatói pólónkat, ezzel támogatta a nyári tehetség táborunk megvalósítását) – szerintem nagyon jól áll neki, mi meg örülünk és köszönet!

Dr Márkus Kata

„A küldetés végrehajtva, most már FELvehetem!” Köszönjük a támogatást Horváth Ferencnek, akinek a figyelmére mindig számíthatunk, ő az egyik leglelkesebb drukkerünk!

Dr Horváth Ferenc

Ősidők óta harcostárs és barát, akit bármerre is sodor az élet, bármennyi feladat után robog is éppen, mindig képes másra figyelni. Sajátos humora erőt ad a nehéz időkben. Köszönjük!

Radics József