fbpx
Oldal kiválasztása

Kárpáti Adrienn: COVID

30 000 Ft

45cm*60cm vászon akril festmény, paszpartu 5cm, kerettel együtt 52,5cm*67cm

A vételárból fedezni tudjuk három diákunk egy havi ösztöndíját.

Elfogyott

Cikkszám: 227316 Kategóriák: ,

Adományozói sztori: 3 évvel ezelőtt gondoltam egy nagyot és beiratkoztam egy festőiskolába, hogy kipróbáljam, van-e értelme egy régen bennem dolgozó érzésnek, vágynak. A rajzolás, majd festés nagyon felszabadító érzésnek bizonyult, mindemellett rengeteg bátorítást és elismerést kaptam barátaimtól, tanáraimtól. Amikor megszületett az Új Start Piac ötlete, arra gondoltam, hogy szívesen ajánlanék fel egy saját képet, hátha megtetszik valakinek és ez által anyagilag is tudom támogatni az alapítvány további munkáját, ami hatalmas öröm lenne számomra, akkor már többszörösen! Nagyon sokat gondolkoztam, hogy melyik alkotás lenne érdemes arra, hogy más figyelmét is megragadja, végül emellett a „festmény” mellett döntöttem. Ez a kép a tavaszi „bezárkózás” idején készült, színei és formái egyértelműen utalnak erre. Ezért egyszerűen a COVID nevet adtam neki.

Miért pont minket válassz?

Nem csak vásárolsz

A termékeink megvásárlásával segítesz szűkösségben élő fiataloknak. Itt 10e Ft egy havi ösztöndíjat ér, vagy egy tehetségfejlesztő kurzus felét.

Az adománybolt csodája

Az összes árut azért kaptuk, hogy eladjuk, így vásárlásoddal a segítés csodáját megosztod azzal, aki felajánlotta. Nélkületek mi sem tudunk segíteni! Csatlakozz adományozóként, vagy vásárlóként!

Fennmaradásunkért

Mi az Új Start Alapítványban hiszünk az összefogás erejében. Az adományboltunk egy új esély a programjaink fennmaradására, rászorult emberek támogatására. Mostanában nem egyszerű civilnek lenni, ezért vállalkozunk.

Mert jót tenni jó

Vásárolj kávézás közben kényelmesen. Miközben valaki egy kis faluban a buszra vár, elindulhat edzésre, zeneórára, angolra, vagy amire csak szüksége van, mert te segítettél.

Ők már minket választottak

Dr. Márkus Kata ma délelőtt eljött az irodánkba elvitte az első támogatói pólónkat, ezzel támogatta a nyári tehetség táborunk megvalósítását) – szerintem nagyon jól áll neki, mi meg örülünk és köszönet!

Dr Márkus Kata

„A küldetés végrehajtva, most már FELvehetem!” Köszönjük a támogatást Horváth Ferencnek, akinek a figyelmére mindig számíthatunk, ő az egyik leglelkesebb drukkerünk!

Dr Horváth Ferenc

Ősidők óta harcostárs és barát, akit bármerre is sodor az élet, bármennyi feladat után robog is éppen, mindig képes másra figyelni. Sajátos humora erőt ad a nehéz időkben. Köszönjük!

Radics József