fbpx
Oldal kiválasztása

Építsd fel az önérvényesítő személyes márkádat! – videotréning

69 000 Ft

27 leckéből álló online kurzus letölthető segédanyaggal, videóval abban segít, hogy elsajátíthassa azokat a módszereket, eszközöket, amelyek segítségével – önmaga és a cége közös érdekében – felépítheti az egyedi, vonzó márkáját.
A tréninget  Dr. Serényi János üzleti kommunikációs szakember tartja, aki húsz éven át vezette a McCann Erickson Budapest Reklámügynökséget. Az újSTARTpiac számára adományban felajánlott kurzusa nálunk 79 000 Ft helyett 69 000 Ft.

Készleten

Kategória:

Adományozói sztori: Mindig is nagyon örültem annak, hogy a videotrening.hu fejlesztési programjait megvásárlóknak segíthetek. Sikeresebbek lesznek a munkájukban, az életükben. Most ez az öröm megsokszorozódik.
Mivel én ingyenesen bocsátom e kurzust a fejlődni vágyó rendelkezésére, a bevétel az Alapítványhoz, azaz rajta keresztül a rászorulókhoz kerül. Ez pedig nyilvánvalóan a vásárlónak is duplán jólesik. Építi önmagát, s egyúttal segít másoknak. Kell ennél több?

Dr. Serényi János Értéktrend Consulting ügyvezető igazgatója

Miért pont minket válassz?

Nem csak vásárolsz

A termékeink megvásárlásával segítesz szűkösségben élő fiataloknak. Itt 10e Ft egy havi ösztöndíjat ér, vagy egy tehetségfejlesztő kurzus felét.

Az adománybolt csodája

Az összes árut azért kaptuk, hogy eladjuk, így vásárlásoddal a segítés csodáját megosztod azzal, aki felajánlotta. Nélkületek mi sem tudunk segíteni! Csatlakozz adományozóként, vagy vásárlóként!

Fennmaradásunkért

Mi az Új Start Alapítványban hiszünk az összefogás erejében. Az adományboltunk egy új esély a programjaink fennmaradására, rászorult emberek támogatására. Mostanában nem egyszerű civilnek lenni, ezért vállalkozunk.

Mert jót tenni jó

Vásárolj kávézás közben kényelmesen. Miközben valaki egy kis faluban a buszra vár, elindulhat edzésre, zeneórára, angolra, vagy amire csak szüksége van, mert te segítettél.

Ők már minket választottak

Dr. Márkus Kata ma délelőtt eljött az irodánkba elvitte az első támogatói pólónkat, ezzel támogatta a nyári tehetség táborunk megvalósítását) – szerintem nagyon jól áll neki, mi meg örülünk és köszönet!

Dr Márkus Kata

„A küldetés végrehajtva, most már FELvehetem!” Köszönjük a támogatást Horváth Ferencnek, akinek a figyelmére mindig számíthatunk, ő az egyik leglelkesebb drukkerünk!

Dr Horváth Ferenc

Ősidők óta harcostárs és barát, akit bármerre is sodor az élet, bármennyi feladat után robog is éppen, mindig képes másra figyelni. Sajátos humora erőt ad a nehéz időkben. Köszönjük!

Radics József