fbpx
Oldal kiválasztása

Arany gyűrű

75 000 Ft

modern stílusú, 14K-os arany, 4,35g, belső átmérő 16,9mm – 53-as EU méret, korall kő – 20mm*6,5mm, Magyar Pénzverő fémjellel ellátott (1966-98-ig használt fémjel), kézi ötvös munka, bevizsgált, tisztított

A vételárból hét és fél hónapig ösztöndíjazhatnánk egy tehetséges hátrányos helyzetű gyereket

 

Készleten

Cikkszám: 227165 Kategóriák: ,

Adományozói sztori: Amikor elvittem az ötvöshöz, hogy egy kicsit megtisztítsa, elmondtam neki, hogy szeretném felajánlani egy alapítványnak, hogy eladják, szóval jótékony célra fog menni, azt mondta ez milyen jó ötlet. Aztán amikor jobban megnézte a gyűrűt, megkérdezte, hogy biztosan oda akarom adni, mert hogy ez a gyűrű nagyon szép, kifogástalan ötvös munka, ráadásul teljesen visszakövethető, hogy hol készült, van magyar fémjele és a kezemen is jól mutat. De ezek a dolgok engem csak megerősítettek abban, hogy jó helyre megy, először az alapítványhoz, aztán valaki olyanhoz, aki az alapítványt támogatja azzal, hogy megveszi.

Miért pont minket válassz?

Nem csak vásárolsz

A termékeink megvásárlásával segítesz szűkösségben élő fiataloknak. Itt 10e Ft egy havi ösztöndíjat ér, vagy egy tehetségfejlesztő kurzus felét.

Az adománybolt csodája

Az összes árut azért kaptuk, hogy eladjuk, így vásárlásoddal a segítés csodáját megosztod azzal, aki felajánlotta. Nélkületek mi sem tudunk segíteni! Csatlakozz adományozóként, vagy vásárlóként!

Fennmaradásunkért

Mi az Új Start Alapítványban hiszünk az összefogás erejében. Az adományboltunk egy új esély a programjaink fennmaradására, rászorult emberek támogatására. Mostanában nem egyszerű civilnek lenni, ezért vállalkozunk.

Mert jót tenni jó

Vásárolj kávézás közben kényelmesen. Miközben valaki egy kis faluban a buszra vár, elindulhat edzésre, zeneórára, angolra, vagy amire csak szüksége van, mert te segítettél.

Ők már minket választottak

Dr. Márkus Kata ma délelőtt eljött az irodánkba elvitte az első támogatói pólónkat, ezzel támogatta a nyári tehetség táborunk megvalósítását) – szerintem nagyon jól áll neki, mi meg örülünk és köszönet!

Dr Márkus Kata

„A küldetés végrehajtva, most már FELvehetem!” Köszönjük a támogatást Horváth Ferencnek, akinek a figyelmére mindig számíthatunk, ő az egyik leglelkesebb drukkerünk!

Dr Horváth Ferenc

Ősidők óta harcostárs és barát, akit bármerre is sodor az élet, bármennyi feladat után robog is éppen, mindig képes másra figyelni. Sajátos humora erőt ad a nehéz időkben. Köszönjük!

Radics József